Leo Vegas Bonus
5/5

Få upp till 10 000 kr i bonus + 180 gratis spins på första insättning

Få din bonus

Leo Vegas insättningsbonus

Är det något som Leo Vegas värdesätter så är det sina kunder och sättet de visar detta på är att erbjuda generösa kampanjer och bonusar. En nyligen avslutad kampanj hos Leovegas, kallad skattjakten, såg riktigt fina priser delas ut till spelare, med ett första pris värt $10,000. När det gäller bonusar är operatören inte sämre där, utan erbjuder sina spelare inte en, två, eller tre bonusar utan hela FYRA insättningsbonusar, allt utan krav på bonudkod eller liknande.

Den första av dessa fyra bonusar är en matchningsbonus på 200% upp till 500 kr, detta innebär att en insättning på 500 kr skulle ge dig 1000 kr i bonus. Som om detta inte vore nog, kommer du som ny kund vid din första insättning även få 180 gratis spins som du får använda dig av på något av följande spel; Starburst, Vegas Party, Mega Fortune Dreams, samt Drive: Multiplier Mayhem.

20 gratis spinn delas ut dagligen klockan 11:00, under 9 dagar. Spelare får första uppsättning gratis spinns dagen efter första insättning gjorts. Enda spelare behöver göra för att aktivera dessa spinns är att gå in på något av de ovan nämnda spel.

Självfallet finns det finns omsättningskrav som måste uppfyllas för att kunna få plocka ut denna casino bonus. Generella bonusvillkor hos leo vegas säger att en vinst måste omsättas 35 gånger dess värde innan den kan plockas ut och så är även fallet för denna bonus.

Andra till fjärde bonus

Som bonus två, tre samt fyra får ni som spelare möjligheten att ta del av 100 % av insatt belopp upp till hela 3000 kronor. Ert insatta belopp matchas alltså vilket gör att en insättning på 3000 kronor, ger er hela 3000 kronor ytterligare på kontot. Med detta erbjudande, som kan fås tre gånger, har spelare möjligheten att få en ordentlig slant extra till sitt Leo Vegas konto.

Totalt innebär detta att ni som spelare kan ta del av hela 10,000 kronor i bonuspengar från dessa fyra insättningsbonusar.

VIP system

Det finns ett VIP program hos Leo Vegas men exakt vad det innebär är oklart. Det enda vi har lyckats få fram är att man startar på nivå 1 och kan därefter avancera upp till VIP 99. Ju högre upp i VIP-stegen man kommer desto finare belöningar står det att man ska få men det är också allt som nämns. Det finns ingen direkt information på deras webbsida som ger en klar översikt över vad de olika nivåerna innebär och vad som kan vänta ju högre upp man klättrar.

Det enda som är klart är att ju högre VIP en spelare har, desto större prioritet får spelaren när denne kontaktar Leo Vegas support.