Insättning och uttag

Säkerhet är en av de absolut viktigaste faktorerna i valet av speloperatör, säkerhet, tillit och en bra kundtjänst, i alla fall i våra ögon. Men lika viktigt som dessa är även möjligheterna som erbjuds vid insättning men framför allt också uttag. Ofta är det väldigt enkelt att sätta in pengar hos en operatör, där det erbjuds en mängd olika möjligheter till att få in pengar på sitt konto samtidigt som uttagsmöjligheterna är betydligt färre och tar betydligt längre jämfört med insättningarna som i regel går igenom direkt och finns på ditt konto bara minuter efter att transaktionen genomförts.

Det är därför det år så viktigt att se att ett spelbolag använder sig av och erbjuder betrodda och tillförlitliga aktörer något som LeoVegas absolut gör. Totalt erbjuds sex olika insättningsalternativ:

  • VISA
  • Mastercard
  • Trustly
  • Neteller
  • Skrill
  • Paysafecard

VISA och mastercard behöver ingen närmare förklaring då majoriteten av alla spelare har antingen eller, om inte båda. Trustly, det är en direkt onlinebank betallösning som ni kan använda er av. Detta gör att er insättning går via den bank ni använder er av online, om det så är Nordea, SEB eller någon av de övriga bankerna. Vi har själva testat denna funktion och kan varmt rekommendera den. Beloppet dras från ditt bankkonto och dyker sedan upp på ditt spelkonto direkt efter transaktionen, precis som med visa/mastercard. Detta är också den enda tillgängliga uttagsmöjligheten som finns, utöver e-plånböckerna skrill och neteller.

Neteller och skrill är så kallade elektroniska plånböcker som kan användas inom en mängd olika områden. Båda två har funnits på marknaden en längre tid och kan varmt rekommenderas till spelare. Ni kan använda detta som en mellanhand mellan ert bankkort/konto och spelkonto genom att överföra pengar till den elektroniska plånboken och sedan därfrån vidare till spelbolaget. Fördelen med elektroniska plånböcker är att transaktionerna, både in och ut, i regel sker omgående eller med väldigt liten fördröjning. Nackdelen är att avgifterna vid in- och uttag ibland kan kännas lite dyra.

Paysafecard är en lösning för spelare som inte vill dela med sig av varken bank- eller kortuppgifter online. Det kan ställas i jämförelse med ett kontantkort till telefonen men istället för att fylla på telefonen kan ni använda kortet/koden till att betala med online eller som i detta fall, göra insättning på spelkonton. I Sverige samarbetar paysafecard med pressbyrån så allt ni behöver göra är att gå till en pressbyrå, köpa ett kort/kod och sedan använda detta för att göra er insättning.

Affiliation

Att bli en affiliate är ett sätt för dig att tjäna pengar på att styra trafik och spelare till LeoVegas utan att själv aktivt behöver spela. Ni tjänar här pengar på dom spelare som öppnar ett konto hos företaget och som sedan är aktiva spelare. Vad ni tjänar baseras på hur många spelare ni kan få att öppna ett konto tillsammans med hur mycket dessa spelare omsätter. Som minst kan ni tjäna 25% av spelarnas omsättning men ju fler spelare och ju större omsättning dessa genererar desto högre kan denna procentsats bli. Är ni intresserade av att bli en LeoVegas casino affiliate, ta då en närmare titt genom att klicka på länken.